BÄSTSÄLJARE
Säg nej till engångsprodukter,
länge leve flergångsprodukter!


Det är skillnad på plast och plast. Vi på Plastprint tillverkar så kallade flergångsprodukter, det vill säga plast som du kan använda om och om igen, till exempel vår nya mugg JavaGo och flaskorna Hit och Kick. Allt för att minska påverkan på miljön så mycket som möjligt.

Alla våra produkter görs i vår egen fabrik i Bredaryd i Småland. Detta ger oss full kontroll på hela produktkedjan, från start till mål. Vi jobbar också aktivt för att minimera onödiga transporter världen över. Dessutom erbjuder vi idag även ett stort sortiment av produkter i bioplast, det vill säga produkter som är tillverkade i material från förnyelsebara råvaror. Allt för att minska miljöbelastning.

Säg nej till engångsprodukter!

Din hjärna sorterar bort 95% av all reklam.
Vilken tur då att det finns profilprodukter!


Varje dag tar du emot tusentals budskap via olika mediekanaler. För att kunna sortera ut det som är intressant väljer din hjärna bort 95% av bruset. Men om varumärken dyker upp i helt andra sammanhang – på fritiden, en isig morgon eller vid fikapausen – sjunker det in, växer och blir en positiv del av människors vardag.

EFFEKTIVT
Profilprodukter har inte bara lång livslängd, de berör även flera av våra sinnen. Det är mer än vad man kan säga om en utomhustavla. Genom att placera profilprodukter i relevanta sammanhang blir det lättare att ladda ditt varumärke med positiva associationer.

PRISVÄRT
Visste du att du kan trycka valfritt budskap på 90.000 isskrapor för samma kostnad som en helsida i en kvällstidning? Isskrapan räddar sedan många isiga morgnar under flera år medan tidningen slängs efter en dag.

OMTYCKT
Sex personer av tio använder profilprodukter. Och var tredje person gör det varje dag. Ett fantastiskt sätt att få målgrupperna att exponeras för ditt varumärke.

Här på webben kan du se det mesta av vårt utbud – men hör gärna av dig om det är något du saknar!